COVID 19

Bij PizzaPhone staan de voedselveiligheid, ons personeel en jij als klant voorop. Wij brengen je graag op de hoogte van onze veiligheids- en hygiënemaatregelen.

Wij doen er alles aan om u de beste service te verlenen, daarom zullen al onze vestigingen extra aandacht schenken aan het naleven van de voedselveiligheid- en hygiëneprocedures. Dit geldt voor zowel de hygiëne in onze vestigingen als de hygiëne van ons personeel.

Ons personeel dat jouw pizza bereidt draagt professionele voedselhandschoenen. Jouw pizza wordt daarna vers gebakken in één van onze ovens. Deskundig medisch advies heeft bevestigd dat virussen, waaronder COVID-19 (Corona-virus), de hoge temperaturen (260graden) van onze pizza-ovens niet overleven. Zodra jouw pizza uit de oven komt gaat deze na minimale handelingen meteen in de doos en wordt deze zo snel mogelijk bij jou op kantoor of aan huis bezorgd. Wij kunnen indien gewenst de bestelling contactloos overdragen. Contactloos bezorgen, zo werkt dat:

  1. Bestel en betaal online.
  2. Bezorger, voorzien met latex handschoenen, plaatst de bestelling bij jou voor de deur met de geïsoleerde bezorgtas.
  3. De bezorger belt aan.
  4. De bezorger doet de bezorgtas open en zet twee stappen achteruit.
  5. De bezorger wacht tot jij je bestelling uit de bezorgtas hebt genomen.
  6. De bezorger wenst je een smakelijke maaltijd en gaat weer verder.

Bij het afhalen van een bestelling kan je vooraf online afrekenen of contactloos betalen.

Uiteraard houden we de ontwikkelingen en het advies van de Belgische gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Heeft u meer informatie nodig? Surf naar www.info-coronavirus.be